Activiteiten in Herberg Haverleij

Op deze pagina zie je alle activiteiten die in de komende tijd gepland zijn in Herberg Haverleij. Wanneer jij ook iets wil organiseren, neem dan gerust contact op!

 

Koffiemorgen

iedere maandag- en donderdagochtend

Koffieochtend
10.00 – 12.30 uur
Elke maandag en donderdagochtend kun je binnenlopen voor een lekker kopje koffie en een gezellig praatje. Aanmelden is niet nodig.

Agenda Herberg Haverleij

De kalender geeft een overzicht van alle activiteiten die in de Herberg plaatsvinden.

Aanmelden voor een bepaalde activiteit kan het beste via de nieuwsbrieven en de herinneringsoproepen die enkele dagen voor de activiteit worden gestuurd. Nadere informatie kun je altijd via ons e-mailadres vragen: Herberghaverleij@gmail.com

ACTIVITEITEN IN HERBERG HAVERLEIJ

Naast de activiteiten die al zijn ingepland zijn er nog legio leuke ideeën om allerhande activiteiten te organiseren. Denk aan: workshops, spelletjesavonden, creatief bezig zijn, lezen, gezelligheid, vergaderen, informatiebijeenkomsten, workshops, samen wandelen etc. Voor de buurt, door de buurt! Welke activiteit organiseer jij?

Wil je met regelmaat regelmatig activiteiten organiseren in Herberg Haverleij – of vaste Herbergier worden – vraag dan toegang tot bovenstaande gedeelde kalender, dan verschijnen de door jou georganiseerde activiteiten ook vanzelf op deze pagina. Je kunt HIER contact opnemen met het bestuur.

Hieronder zie je foto’s van de opening van de Herberg op 24 november 2019.

zoveel mensen, zoveel wensen!

Tijdens de opening op 24 november 2019 waren er meer dan 100 mensen aanwezig. Iedereen liet zijn of haar ideeën achter voor activiteiten in de Herberg. We hebben zoveel inspiratie! Dus bij deze een oproep aan mensen uit de buurt: we gaan in kaart brengen welke mensen activiteiten kunnen gaan organiseren, workshops kunnen geven, een wandeltocht uitstippelen, een leesclubje willen opstarten of ….? Doe je mee?