Contactformulier

Heb je een vraag, wil je je aanmelden als vaste Herbergier of wil je een activiteit organiseren? Stuur dan een bericht via dit contactformulier of mail naar herberghaverleij@gmail.com.

Telefoonnummer voor noodgevallen: 06 22 500 785 en 06 817 06 419

10 + 7 =

LOCATIE HERBERG HAVERLEIJ

Herberg Haverleij kun je vinden in de Jenaplan school Antonius Abt. Je kunt de ruimte bereiken via de speelplaats aan de achterzijde van de school (tegenover Halewijn 17). De sleutel is – na overleg – te verkrijgen bij de leden van het bestuur. Neem hierboven contact met ons op wanneer je van de Herberg gebruik wilt maken.
 

De herberg heeft 4 ruimtes:

  • De hal waar je binnenkomt en waar je je jas kunt ophangen.
  • Een kleine keuken. Je kunt hier (nog) niet koken. Koffie en thee zetten kan er wel. Er is een kleine koelkast.
  • De huiskamer is 53m2 en heeft 3 grote tafels met stoelen en een hoekbank. Er kunnen ongeveer 35 mensen in de ruimte zitten.
  • Een toiletruimte met een toilet voor volwassenen en twee kindertoiletten.
    Herberg Haverleij is mogelijk gemaakt door de ruimhartigheid van de directie van de Jenaplanschool Antonius Abt, die de leegstaande ruimte ter beschikking heeft gesteld. Op basis van dienst en wederdienst met de school kunnen bewoners van Haverleij deze ruimte gebruiken. Gemeente ’s-Hertogenbosch heeft een subsidie ‘Leefbaarheid in wijken, buurten en dorpen’ verstrekt voor het financieren van materialen en de eerste activiteiten voor 2020-2021.