Een rijk gevulde tafel tijdens de Kerstviering in Herberg Haverleij

Zondag 22 december hebben we de eerste Kerstbijeenkomst in Herberg Haverleij gehouden. Om half vier druppelden de eerste bezoekers binnen. We mochten 32 mensen verwelkomen! De herberg was voor deze gelegenheid omgetoverd tot een sfeervolle Kerst omgeving. Naast twee prachtig versierde kerstbomen was de hele Herberg voorzien van kerstversiering en sfeervolle verlichting (met dank aan Audry en de andere vrijwilligers). 

Rijk gevuld buffet: ieder had wat lekkers meegenomen

Iedereen had heerlijke lekkernijen meegenomen, waardoor een uitgebreid buffet met diverse warme en koude gerechten klaarstond; zoals soep en stoofpotten tot gevarieerde borrelhapjes. Met een grote pan eigengemaakte alcoholvrije Glühwein werd de avond geopend.

Al snel had iedereen een plekje aan één van de tafels gevonden en werden nieuwe contacten gelegd. 

 

Louba draagt een gedicht voor in de gedachte van kerstmis 

Louba leest een gedicht voor tijdens de Kerstviering in Herberg HaverleijDe geanimeerde gesprekken werden even onderbroken om naar een bijzonder en toepasselijk gedicht van Louba. De van oorsprong Russische Louba weet als geen anderen te toveren  met het Nederlandse woord. In een muisstille Herberg droeg ze haar toepasselijke gedicht voor. We waren er echt even stil van.  

Daarna werd het buffet geopend en al snel deed iedereen zich te goed aan alle lekkernijen. 

Foto’s van Marc Venrooij

Gezelligheid in Herberg Haverlij

Marc Venrooij maakte van deze middag een prachtige fotoreportage. Klik HIER  om de foto’s te bekijken en nog even na of mee te genieten van dit feestelijke samenzijn. 

Kortom: door de grote opkomst en de geweldige voorbereiding was het een zeer geslaagd evenement in de Herberg en zeker voor herhaling vatbaar.

 

Blijf op de hoogte

Meld je HIER aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten in Herberg Haverleij. Wil je zelf een bijeenkomst organiseren? Dat kan! Mail ons gerust voor de mogelijkheden. Op de Agenda van deze website kun je zien wat er allemaal wordt georganiseerd. Tot ziens in de Herberg.